Velkommen til «nye» kryssord.no!

Kryssord NO kryssord 1200x630

I den digitale verdenen går det raskt fremover og etter at nettsiden vår har sett lik ut i mange år, har vi nå av tekniske grunner måttet gjøre noen endringer. Jeg håper det skal bli oversiktlig og greit for deg å bruke kryssord.no også i fortsettelsen, men siden vi mennesker er vanedyr, har jeg forståelse for at det kan ta litt tid å bli varm i trøya her inne. Jeg håper du vil være tålmodig med oss.

Én forandring som mange vil merke, er at man nå må lage en bruker – altså registrere seg med navn og adresse – for å levere svarkuponger. Dette er selvfølgelig helt gratis - du forplikter deg ikke til noe som helst. Fordelen er at du da bare trenger å taste inn navn og adresse den første gangen. Alle senere kuponger du sender inn blir automatisk merket med ditt navn. Dette er en forenkling som mange har etterlyst, og jeg håper det faller i smak også for de som ikke har vært i kontakt med oss om det.

Kryssord.no vil bli utviklet og utvidet i månedene som kommer. Vårt håp er at det skal være et hyggelig, nyttig og interessant sted å være for alle som liker kryssord og oppgaver. Ta gjerne kontakt med meg med ros og ris og ideer, send meg da en mail på: [email protected]