meny
 

Innlogging påkrevet

Vårt nye kryssordspill er nå tilgjengelig for alle medlemmer av kryssord.no. Logg inn for å utfordre en annen spiller til duell.

Om spillet

"Kryssordduell" er et kryssordspill med to deltakere som konkurrerer mot hverandre.

 

Når en spiller har løst et ord, vil han eller hun både få poeng for ordet og kunne velge hvilket ord motstanderen skal prøve seg på. Svarer man feil, vil en bokstav i svarordet bli avslørt og motstanderen får selv velge ord. Slik fortsetter spillet inntil en av spillerne har vunnet.

 

Vi oppfordrer spillerne til ikke å bruke unødvendig lang tid på å svare. Husk at dere kan bruke feltet under spillbrettet til å kommunisere med hverandre. Spillet avsluttes automatisk hvis ingen har gjort et trekk på 72 timer. 

 

Poengberegning

1 poeng per bokstav

+ 5 poeng per ferdige ord

+ poengruter (ruter med tall)

 

Taktikk

En spiller som finner løsningen på sitt utvalgte spørreord, kan i neste runde velge hvilket spørreord han eller hun vil at motstanderen skal løse. Ved feil svar kan motstanderen velge selv. Her kan det være lurt å tenke taktisk.

 

Om motstanderen får et kort og lett spørreord, gir ikke dette mange poeng. Og motstanderen kan i neste runde gjøre livet vanskelig for deg. Et langt og antatt vanskelig spørreord har potensiale for flere poeng. Men sjansen for at motstanderen ikke finner løsningen blir også høyere. Husk også at man i gitte tilfeller kan ferdiggjøre flere ord i ett trekk.